Коледни Празници

декември, 2002

bar
1 - 18 декември Picture
Коледен свят под елхата
До18 декември очакваме ТВОЯТА саморъчно направена къщичка, от всеки един материал, който си избереш и в която да напишеш своите желания за Коледа и пожелания за Новата 2003 година. С тях ще посрещнем Дядо Коледа в Коледния свят под елхата!
2 декември - 17.00 часа
зала 37
"Годишните времена " коледна изложба на Школата по изобразително изкуство при НЧ "Просвета", кв. Аспарухово, с ръководител Нина Ангелова и представяне на календар на фирма "НИВЕДА 2001" за новата 2003 година с рисунки на децата от Школата
10 декември - 11.00 часа
Детски отдел
Детски литературен клуб
"Мечо Пух"

"Егоистичнияг Великан" от Оскар Уайлд
Отново да прочетем и поговорим за вечните християнски добродетели, за това че трябва да носим отговорността на последствията от решенията си, да се научим да помагаме на всички нуждаещи се и за неотменимата истина, че ДЕЦАТА са най-големият дар на земята и те носят добротата и радостта в света!
16 декември - 16.00 часа
зала 37
"Празник за всички" коледен концерт на музикални състави от СОУ "Проф. д-р Иван Шишманов" - за деца с нарушено зрение, гр. Варна Техни гости са вторите класове от СОУ " Александър Сергеевич Пушкин"
18 декември - 18.00 часа
Средношколски отдел
Православие и съвремие: "Рождество Христово и 21 век" Дискусия за тийнеджъри Christmas Icon
20 декември - 16.00 часа
фоайе
"Рождественската икона - история и традиции" Съвместна коледна изложба с Музея на Възраждането и Музея за история на Варна

bar
  Културен календар - архив


Designed by Web Design Team
© Copyright 2002 Public Library
Начало Вашето мнение ...